February junior prep 1

16 Karteikartenvon dad
Diese Karteikarten lernenKostenlos · Spaced Repetition · iPhone, Android, Mac & Web

Alle Karten

1
1. Proverbs chapter 6, verse 16 speaks of six what?
ANS. things [Pro 6:16]
2
2. Proverbs chapter 4, verse 17 speaks of the wine of what?
ANS. violence [Pro 4:17]
3
3. What, as recorded in Proverbs chapter 2, verse 11, shall keep thee?
ANS. understanding [Pro 2:11]
4
4. Locate this verse: "I love them that love me; and those that seek me early shall find me. "
ANS. Proverbs 8:17 [Pro 8:17]
5
5. Proverbs chapter 9, verse 9 states teach whom?
ANS. a just man [Pro 9:9]
6
6. Proverbs chapter 2, verse 5 mentions the knowledge of whom?
ANS. God [Pro 2:5]
20 POINT QUESTIONS
7
7. (TWO-PART QUESTION) Proverbs chapter 4, verse 22 records they are life unto WHOM, and health to WHAT?
ANS. 1) those that find them 2) all their flesh [Pro 4:22]
8
8. (TWO-PART QUESTION) Proverbs chapter 4, verse 9 mentions an ornament of WHAT & a crown of WHAT?
ANS.1) grace 2) glory [Pro 4:9]
9
9. (QUOTATION COMPLETION QUESTION) "Forsake her not... "
ANS.Forsake her not, and she shall preserve thee: love her, and she shall keep thee. [Pro 4:6]
10
10. According to Proverbs chapter 4, verse 23, keep thy heart with all diligence why?
ANS. for out of it are the issues of life [Pro 4:23]
11
11. (QUOTATION COMPLETION QUESTION) "Exalt her, and... "
ANS. Exalt her, and she shall promote thee: she shall bring thee to honour, when thou dost embrace her. [Pro 4:8]
12
12. (TWO-PART QUESTION) WHAT, according to Proverbs chapter 1, verse 7, is the beginning of WHAT?
ANS.1) The fear of the LORD 2) knowledge [Pro 1:7]
30 POINT QUESTIONS
13
13. (CROSS REFERENCE QUOTATION QUESTION) Quote Proverbs chapter 10, verses 11 and 12
ANS. The mouth of a righteous man is a well of life: but violence covereth the mouth of the wicked. [Pro 10:11] Hatred stirreth up strifes: but love covereth all sins. [Pro 10:12]
14
14. (TWO-PART CROSS REFERENCE QUESTION) According to Proverbs chapter 2, verse 2, incline thine ear unto WHAT, and according to Proverbs chapter 4, verse 20, incline thine ear unto WHAT?
ANS. 1) wisdom 2) my sayings [Pro 2:2] [Pro 4:20]
15
-14. (FOUR-PART QUESTION) What, as recorded in Proverbs chapter 11, verse 4, profit not IN what, but what delivereth FROM what?
ANS. 1) Riches 2) the day of wrath 3) righteousness 4) death [Pro 11:4]
16
15. (QUOTATION QUESTION) "Running to mischief." Quote the verse that contains this phrase.
ANS. An heart that deviseth wicked imaginations, feet that be swift in running to mischief, [Pro 6:18]
Alle 16 Karten kostenlos lernen

Mehr Karteikarten: Geschichte und Geisteswissenschaften

Stalin300 KartenGeschichte und Geisteswissenschaften · EnglischAmélieHarvey (Play) - Act 195 KartenGeschichte und Geisteswissenschaften · EnglischkoolCULTURE MEDIA65 KartenGeschichte und Geisteswissenschaften · EnglischMauCapitals of US States50 KartenGeschichte und Geisteswissenschaften · Englischbtoff49Chinese Philosophy 41 KartenGeschichte und Geisteswissenschaften · EnglischLeofree standing sculpture33 KartenGeschichte und Geisteswissenschaften · Englischwrenspnaih28 KartenGeschichte und Geisteswissenschaften · SpanischAAGHNO History 800 - 1,000 AD24 KartenGeschichte und Geisteswissenschaften · EnglischBrothersfanFree fallin'19 KartenGeschichte und Geisteswissenschaften · EnglischHeathermottos15 KartenGeschichte und Geisteswissenschaften · Englischanya€Social Studies Unit 5 Vocabulary13 KartenGeschichte und Geisteswissenschaften · EnglischBrothersfanAncient Egypt9 KartenGeschichte und Geisteswissenschaften · EnglischAva

Alle Decks: Geschichte und Geisteswissenschaften

Lerne diese Decks in der App

Kostenlos auf iPhone, Android, Mac und im Web. Füge jedes Deck mit einem Tipp zu deinem Konto hinzu.

Laden im App StoreJetzt bei Google Play
Alle 16 Karten kostenlos lernen