Polyatomics

21 flashcardspar Aryan
Réviser ces flashcardsGratuit · répétition espacée · iPhone, Android, Mac et web

Toutes les cartes

1
Answer: NH₄⁺
Ammonium Ion, NH₄⁺

2. Question: Provide the chemical formula and charge for the Nitrite Ion.
2
Answer: NO₂⁻
Nitrite Ion, NO₂⁻

3. Question: State the chemical formula and charge of the Nitrate Ion.
3
Answer: NO₃⁻
Nitrate Ion, NO₃⁻

4. Question: What is the formula and charge of the Sulfite Ion?
4
Answer: SO₃²⁻
Sulfite Ion, SO₃²⁻

5. Question: Give the chemical formula and charge of the Sulfate Ion.
5
Answer: SO₄²⁻
Sulfate Ion, SO₄²⁻

6. Question: What are the chemical formula and charge of the Hydrogen Sulfate Ion?
6
Answer: HSO₄⁻
Hydrogen Sulfate Ion, HSO₄⁻

7. Question: Identify the chemical formula and charge of the Phosphate Ion.
7
Answer: PO₄³⁻
Phosphate Ion, PO₄³⁻

8. Question: What is the formula and charge of the Hydrogen Phosphate Ion?
8
Answer: HPO₄²⁻
Hydrogen Phosphate Ion, HPO₄²⁻

9. Question: Provide the chemical formula and charge for the Dihydrogen Phosphate Ion.
9
Answer: H₂PO₄⁻
Dihydrogen Phosphate Ion, H₂PO₄⁻

10. Question: State the formula and charge of the Thiocyanate Ion.
10
Answer: NCS⁻
Thiocyanate Ion, NCS⁻

11. Question: What are the chemical formula and charge of the Carbonate Ion?
11
Answer: CO₃²⁻
Carbonate Ion, CO₃²⁻

12. Question: Give the chemical formula and charge of the Hypochlorite Ion.
12
Answer: ClO⁻
Hypochlorite Ion, ClO⁻

13. Question: What is the formula and charge of the Chlorite Ion?
13
Answer: ClO₂⁻
Chlorite Ion, ClO₂⁻

14. Question: Identify the chemical formula and charge of the Chlorate Ion.
14
Answer: ClO₃⁻
Chlorate Ion, ClO₃⁻

15. Question: What are the chemical formula and charge of the Perchlorate Ion?
15
Answer: ClO₄⁻
Perchlorate Ion, ClO₄⁻

16. Question: State the formula and charge of the Permanganate Ion.
16
Answer: MnO₄⁻
Permanganate Ion, MnO₄⁻

17. Question: Give the chemical formula and charge of the Dichromate Ion.
17
Answer: Cr₂O₇²⁻
Dichromate Ion, Cr₂O₇²⁻

18. Question: What is the formula and charge of the Chromate Ion?
18
Answer: CrO₄²⁻
Chromate Ion, CrO₄²⁻

19. Question: Identify the chemical formula and charge of the Peroxide Ion.
19
Answer: O₂²⁻
Peroxide Ion, O₂²⁻

20. Question: State the chemical formula and charge of the Oxalate Ion.
20
Answer: C₂O₄²⁻
Oxalate Ion, C₂O₄²⁻

21. Question: What are the chemical formula and charge of the Thiosulfate Ion?
21
Answer: S₂O₃²⁻
Thiosulfate Ion, S₂O₃²⁻

Feel free to let me know if you need any modifications or further assistance!
Réviser les 21 cartes gratuitement

Plus de flashcards : Sciences

Microbiology: Bacteria and Culture Media76 cartesSciences · AnglaisMontanaCoordination Chemistry and Complex Ions Review59 cartesSciences · AnglaisSarahlecture 13 * biology and cognition * 47 cartesSciences · AnglaisMAP Chemistry - Polyatomic Ions38 cartesSciences · AnglaisUSSR3.1.8 Thermodynamicsss31 cartesSciences · AnglaisSabs2023limiting factors in photosynthesis 26 cartesSciences · AnglaisLoganUC Nuclear Exam 222 cartesSciences · AnglaismartGenetics - global diversity + local adaptation18 cartesSciences · AnglaisAnaïsModule 4: Elektrische systemen (deel 1)14 cartesSciences · NéerlandaisYaniEnergy Changes10 cartesSciences · AnglaisLemANSC 303 Exam 2 - TAMU185 cartesSciences · AnglaisElenaEcosystems🏜️103 cartesSciences · AnglaisNick

Tous les decks : Sciences

Révise ces decks dans l’app

Gratuit sur iPhone, Android, Mac et le web. Ajoute n’importe quel deck à ton compte en un tap.

Télécharger dans l’App StoreDisponible sur Google Play
Réviser les 21 cartes gratuitement