Polyatomics

21 Karteikartenvon Aryan
Diese Karteikarten lernenKostenlos · Spaced Repetition · iPhone, Android, Mac & Web

Alle Karten

1
Answer: NH₄⁺
Ammonium Ion, NH₄⁺

2. Question: Provide the chemical formula and charge for the Nitrite Ion.
2
Answer: NO₂⁻
Nitrite Ion, NO₂⁻

3. Question: State the chemical formula and charge of the Nitrate Ion.
3
Answer: NO₃⁻
Nitrate Ion, NO₃⁻

4. Question: What is the formula and charge of the Sulfite Ion?
4
Answer: SO₃²⁻
Sulfite Ion, SO₃²⁻

5. Question: Give the chemical formula and charge of the Sulfate Ion.
5
Answer: SO₄²⁻
Sulfate Ion, SO₄²⁻

6. Question: What are the chemical formula and charge of the Hydrogen Sulfate Ion?
6
Answer: HSO₄⁻
Hydrogen Sulfate Ion, HSO₄⁻

7. Question: Identify the chemical formula and charge of the Phosphate Ion.
7
Answer: PO₄³⁻
Phosphate Ion, PO₄³⁻

8. Question: What is the formula and charge of the Hydrogen Phosphate Ion?
8
Answer: HPO₄²⁻
Hydrogen Phosphate Ion, HPO₄²⁻

9. Question: Provide the chemical formula and charge for the Dihydrogen Phosphate Ion.
9
Answer: H₂PO₄⁻
Dihydrogen Phosphate Ion, H₂PO₄⁻

10. Question: State the formula and charge of the Thiocyanate Ion.
10
Answer: NCS⁻
Thiocyanate Ion, NCS⁻

11. Question: What are the chemical formula and charge of the Carbonate Ion?
11
Answer: CO₃²⁻
Carbonate Ion, CO₃²⁻

12. Question: Give the chemical formula and charge of the Hypochlorite Ion.
12
Answer: ClO⁻
Hypochlorite Ion, ClO⁻

13. Question: What is the formula and charge of the Chlorite Ion?
13
Answer: ClO₂⁻
Chlorite Ion, ClO₂⁻

14. Question: Identify the chemical formula and charge of the Chlorate Ion.
14
Answer: ClO₃⁻
Chlorate Ion, ClO₃⁻

15. Question: What are the chemical formula and charge of the Perchlorate Ion?
15
Answer: ClO₄⁻
Perchlorate Ion, ClO₄⁻

16. Question: State the formula and charge of the Permanganate Ion.
16
Answer: MnO₄⁻
Permanganate Ion, MnO₄⁻

17. Question: Give the chemical formula and charge of the Dichromate Ion.
17
Answer: Cr₂O₇²⁻
Dichromate Ion, Cr₂O₇²⁻

18. Question: What is the formula and charge of the Chromate Ion?
18
Answer: CrO₄²⁻
Chromate Ion, CrO₄²⁻

19. Question: Identify the chemical formula and charge of the Peroxide Ion.
19
Answer: O₂²⁻
Peroxide Ion, O₂²⁻

20. Question: State the chemical formula and charge of the Oxalate Ion.
20
Answer: C₂O₄²⁻
Oxalate Ion, C₂O₄²⁻

21. Question: What are the chemical formula and charge of the Thiosulfate Ion?
21
Answer: S₂O₃²⁻
Thiosulfate Ion, S₂O₃²⁻

Feel free to let me know if you need any modifications or further assistance!
Alle 21 Karten kostenlos lernen

Mehr Karteikarten: Naturwissenschaften

Microbiology: Bacteria and Culture Media76 KartenNaturwissenschaften · EnglischMontanaCoordination Chemistry and Complex Ions Review59 KartenNaturwissenschaften · EnglischSarahlecture 13 * biology and cognition * 47 KartenNaturwissenschaften · EnglischMAP Chemistry - Polyatomic Ions38 KartenNaturwissenschaften · EnglischUSSR3.1.8 Thermodynamicsss31 KartenNaturwissenschaften · EnglischSabs2023limiting factors in photosynthesis 26 KartenNaturwissenschaften · EnglischLoganUC Nuclear Exam 222 KartenNaturwissenschaften · EnglischmartGenetics - global diversity + local adaptation18 KartenNaturwissenschaften · EnglischAnaïsModule 4: Elektrische systemen (deel 1)14 KartenNaturwissenschaften · NiederländischYaniEnergy Changes10 KartenNaturwissenschaften · EnglischLemANSC 303 Exam 2 - TAMU185 KartenNaturwissenschaften · EnglischElenaEcosystems🏜️103 KartenNaturwissenschaften · EnglischNick

Alle Decks: Naturwissenschaften

Lerne diese Decks in der App

Kostenlos auf iPhone, Android, Mac und im Web. Füge jedes Deck mit einem Tipp zu deinem Konto hinzu.

Laden im App StoreJetzt bei Google Play
Alle 21 Karten kostenlos lernen